AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Acceptació dels termes d’ús

Complint amb la legalitat vigent i per a major seguretat i confiança dels usuaris, informem, en virtut de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, que el lloc web www.floristeriateix.com és propietat d’Eva Sancho Rosell amb NIF 77.738.316-H i domicili en Ctra. De Berga, 15 Baixos Floristeria, Navàs.

propietat intel·lectual

Tots els continguts, els textos, fotografies, imatges, de www.floristeriateix.com són propietat d’Eva Sancho Rosell o de dpWebDesigner als quals s’han adquirit els drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial. Per tant, l’usuari només està autoritzat a fer ús privat dels mateixos i sense fins comercials, sempre que compleixi amb totes les normatives de Propietat Intel·lectual i Industrial. Qualsevol modificació, reproducció, distribució o una altra acció dels mateixos requereix l’autorització expressa i prèvia d’Eva Sancho Rosell o de titular dels drets.

responsabilitat

Eva Sancho Rosell queda eximit de qualsevol tipus de responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de la impossibilitat de l’accés al nostre web o de la falta d’exactitud, veracitat i vigència de l’contès del web, siguin propis o de pàgines enllaçades. Així mateix queda exclosa qualsevol tipus de responsabilitat per danys i perjudicis causats per vicis i defectes dels continguts transmesos, difosos i emmagatzemats als quals s’hagi accedit a través de la nostra pàgina web o de serveis oferts.

Queda prohibit per a l’usuari qualsevol acció nociva sobre la nostra pàgina web, com la generació de sobrecàrrega o la introducció de virus informàtics, robots o programari que influeix en el funcionament normal de la nostra web, i / o que pugui causar danys als sistemes informàtics.

L’usuari és l’únic responsable de l’ús de la nostra web, assumint tota responsabilitat dels efectes directes i indirectes, la qual cosa inclou tot resultat econòmic, tècnic i / o jurídic advers, així com la defraudació de les seves expectatives pel que fa a el contingut de la nostra web . En el cas de reclamacions derivades de tals fets queda l’usuari obligat a mantenir indemne a Eva Sancho Rosell.

En el cas de demandes i reclamacions originades per tercers per l’incompliment per part de l’usuari de les presents condicions generals d’ús, política de privacitat, o una altra reclamació per incompliment de la legislació vigent, queda eximit de qualsevol responsabilitat Eva Sancho Rosell.

Visita la web de floristeriateix.com no implica que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació. En el cas que l’usuari ens faciliti alguna informació de caràcter personal, les dades recollides per floristeriateix.com seran tractades de forma lleial i lícita, subjectes en tot moment als principis i drets recollits en el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, General de Protecció de Dades (RGPD) i la resta de normativa aplicable.

Has de tenir més de 16 anys per registrar-te a la web i perquè puguem demanar i emmagatzemar les dades de caràcter personal. Si ets menor de 16 anys, podrem bloquejar i / o eliminar el teu compte o perfil d’usuari. Els pares o tutors el menor d’edat podran, en tot cas, dirigir-se a nosaltres per bloquejar el compte o perfil d’el menor d’edat al seu càrrec, a través dels mitjans disponibles en la secció relativa als drets de l’usuari.

A l’efecte de la legislació de protecció de dades aplicable d’el RGPD t’informem del següent:

  • Qui és el responsable de l’tractament de les teves dades.
  • Per quines finalitats demanem les dades que demanem.
  • Quina és la legitimació per al seu tractament.
  • Durant quant de temps els conservem.
  • A què destinataris es comuniquen les teves dades.
  • Quins són els teus drets.

Responsable:

Eva Sancho Rosell
NIF: 77.738.316-H
Adreça: Ctra. De Berga, 15 Baixos Floristería
Codi Postal, Població i Província: 08670 Navàs, Barcelona.
Adreça de correu electrònic: consultes@floristeriateix.com

Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades:

Registre d’usuaris i formulari de contacte

Finalitat: Poder facilitar-te un mitjà per consultar les teves comandes i posar-te en contacte amb nosaltres i respondre als teus sol·licituds d’informació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari a l’ingressar les seves dades en el formulari de registre, i a l’sol·licitar-nos informació a través d’un dels formularis de contacte i a l’marcar la casella d’acceptació d’aquesta política.

Destinataris: En el cas d’enviaments a domicili, les teves dades poden ser cedides a les agències de transport per processar els mateixos. Per als pagaments amb targeta, les teves dades poden ser enviats mitjançant passarel·les de pagament segures a les entitats bancàries. En el cas de reclamacions, podem compartir les dades amb l’Oficina de l’Consumidor. Aquestes dades estaran emmagatzemats en els servidors de 10dencehispahard, S.L., situats a la Unió Europea (Política de Privacitat de 10dencehispahard, S.L.).

Conservació: Fins que sol·licites l’eliminació dels mateixos.

Obligació de facilitar-nos les dades personals i conseqüències de no fer-ho:

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 16 anys, o, si s’escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les teves comandes, sol·licituds i / o prestar-te els serveis que puguis contractar de manera que, si no ens els facilites, no podrem atendre’t correctament ni prestar-te el servei que hagis demanat.

Drets en relació amb les teves dades personals:

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució de l’contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pots exercir els següents drets:

  • Sol·licitar l’accés a les teves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
  • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
  • Sol·licitar l’oposició a l’tractament de les teves dades per motius relacionats amb la teva situació particular.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.
  • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

Pots exercir aquests drets mitjançant correu electrònic dirigit a consultes@floristeria.com o mitjançant un escrit postal dirigit a l’adreça indicada en el primer apartat d’aquesta política de privacitat.

En cas de divergències amb nosaltres en relació amb el tractament de les teves dades, pots presentar una reclamació davant la Autoridad de Control (AGPD).

Seguretat de les teves dades personals:

Amb l’objectiu de salvaguardar les dades personals subministrades, hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per per garantir la seguretat dels mateixos de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

Actualització de les dades:

És important que, perquè puguem mantenir les teves dades personals actualitzades, ens informes sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells. En cas contrari no podem respondre de la veracitat dels mateixos.

No ens fem responsable de la Política de Privacitat respecte a les dades personals que puguis facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en aquesta pàgina web.

Actualitzem la política de privacitat?

És possible que actualitzem la política de privacitat d’aquesta web, per això et recomiendamos revisar aquesta política cada vegada que accedeixis a aquest web amb l’objectiu d’estar adequadament informat. Aquesta política de privacitat es va actualitzar per última vegada a data [29 maig 2018].